Володимир-Волинський район - перший на Волині, який стовідсотково покритий ОТГ

26 Жовтня 2018, 15:15
Володимир-Волинський район - перший на Волині, який стовідсотково покритий ОТГ 2030
Володимир-Волинський район - перший на Волині, який стовідсотково покритий ОТГ

У Володимирі-Волинському узгоджували фінансування мережі районних закладів.

Це відбувалося під час наради, яка була присвячена актуальним питанням реформи децентрації, - інформує Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування, який створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України.

Участь у зустріч взяли заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Сергій Кошарук, начальник відділу регіональної політики управління містобудування та архітектури Волинської обласної державної адміністрації Ірина Лебедюк та директор Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування Анатолій Пархом'юк, юрист Андрій Погорілий та радник з децентралізації Волинського ЦРМС Оксана Урбан, представники об’єднаних територіальних громад Володимир-Волинського району, очільники РДА Наталія Василець та райради Роман Гук.


1

1

Під час наради обговорили взаємодію та співпрацю ОТГ, РДА та райради, адже Володимир-Волинський район - це перший район Волинської області, який 100 % покритий ОТГ.

Відповідно виникає потреба фінансування мережі районних закладів, а тому необхідно узгодити дольову участь ОТГ у фінансуванні вищезгаданих установ.

Представники ОТГ висловилися за необхідність утримування цих закладів, але вважають за потрібне узгодити кошториси по кожному спільному напрямку.

Нагадаємо, нещодавно у стінах Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування відбувся семінару «Роль старости у процесі розвитку громад» для старост ОТГ Володимир-Волинського, Іваничівського, Ківерцівського, Локачинського, Луцького, Любешівського, Маневицького, Рожищенського районів.



Коментарі
29 Жовтня 2018, 10:58
А Березовичі??
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024