У Володимирі обговорили проведення різдвяного ярмарку

30 Жовтня 2018, 10:26
У волинському місті обговорили проведення різдвяного ярмарку 1799
У волинському місті обговорили проведення різдвяного ярмарку

Учора у Володимирі відбулось громадське обговорення проекту рішення міської ради яким передбачено порядок проведення конкурсу  щодо облаштування та функціонування новорічно-різдвяного ярмарку.

Розпочала обговорення Оксана Субицька, начальник управління економічного розвитку та інвестицій, яка повідомила, що проект рішення було оприлюднено та погоджено у Волинському відділенні Антимонопольного комітету України й у Державній регуляторній службі., - інформує прес-служба міської ради.

В ході засідання, в якому взяли участь підприємці міста, депутати міської ради, представники структурних підрозділів виконкому,  було обговорено не лише запропонований проект рішення, але й досвід інших міст України в проведенні різдвяних ярмарків.

Крім того, житель міста Андрій Гнатюк запропонував за кошти міського бюджету  виготовити будиночок, який брав участь у конкурсі громадських проектів 2017 року та не став переможцем. Будівництво такого будиночку зацікавило б не лише жителів міста, але й туристів.

Підприємець Володимир Омелянюк підтримав запропонований проект Положення та висловив свою готовність взяти участь у конкурсі. Голова спілки промисловців і підприємців міста Наталія Любімцева додала, що обовязково потрібно організувати в місті різдвяний ярмарок.

За результатами  обговорення було сформовано наступні пропозиції до Положення «Про організацію та проведення різдвяного ярмарку на території міста Володимира-Волинського»:

–  під час різдвяного ярмарку заборонити використовувати дрова для приготування страв на мангалі, окрім деревного вугілля,

– для того, щоб всі будиночки були однаковими, необхідно доручити управлінню містобудування та архітектури спільно з КП «Містопроект» розробити ескізний проект зовнішнього вигляду і схему розміщення малих архітектурних форм.

Крім того, було рекомендовано вивчити питання підключення електроенергії до цих малих архітектурних форм.

Далі проект рішення буде розглянуто на засіданні постійної депутатської комісії з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, підприємництва та регуляторної діяльності та винесено на розгляд депутатами міської ради.

Читайте також: 5 готелів, лікарня, магазини, ресторани, - яким був Володимир у 1920-1930 роках

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024