Володимир: на комбінаті хлібопродуктів говорили про співпрацю з центром зайнятості

01 Листопада 2018, 13:23
Володимир: на комбінаті хлібопродуктів говорили про співпрацю з центром зайнятості 2284
Володимир: на комбінаті хлібопродуктів говорили про співпрацю з центром зайнятості

Днями на місцевій філії ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України «Володимир-Волинський комбінат хлібопродуктів» говорили про роботу з кадрами.

Про це інформують фахівці Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості.

Зокрема, 29 жовтня відбулась робоча зустріч начальника відділу взаємодії з роботодавцями Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості Юлії Іщук з директором комбінату хлібопродуктів Миколою Кузьменком.

Під час зустрічі Юлія Іщук зупинилась на обговоренні актуальних питань співпраці, а саме: задоволення вимог роботодавців щодо підбору кадрів; впровадження електронного сервісу, який забезпечить спрощення надання інформації щодо подання вакансій та подання звітності, сприяння служби щодо легалізації зайнятості населення; визначення перспективних напрямків роботи по збереженню кадрового потенціалу, створення нових робочих місць, також керівник був ознайомлений з можливістю якісного укомплектування вакансій за сприяння спеціаліста з рекрутингу.

Також було наголошено, що підприємство здійснює свою діяльність у пріоритетній галузі, тому має можливість при створенні нових робочих місць отримати компенсацію витрат у розмірі єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

До відома, філія ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України «Володимир-Волинський комбінат хлібопродуктів» заснована у 2013 році та займається виробництвом продуктів борошномельно-круп’яної промисловості. Під керівництвом директора Миколи Кузьменка сьогодні працює 61 особа. Середня заробітна плата на підприємтсві становить 7,5 тис. грн. 

Читайте також: Володимир: у центрі зайнятості почали працювати спеціалісти з рекрутингу

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024