У Володимирі депутати міської та районної рад ігнорують позачергові сесії

02 Листопада 2018, 13:25
На Волині депутати міської та районної рад ігнорують позачергові сесії 2385
На Волині депутати міської та районної рад ігнорують позачергові сесії

Депутати Володимир-Волинської міської та районної рад проігнорували позачергові засідання сесій. Щоправда не всі, проте кворуму не було і сесії не відбулися ні в місті, ні в районі.

2 листопада повинні були відбутися позачергові сесії, під час яких депутатам пропонували підтримати звернення до Президента України, - інформує БУГ.

Отож, на порядок денний було винесене лише одне питання: Про звернення до Президента України щодо негайного скасування рішення Кабінету Міністрів України про підвищення ціни на газ для населення.

У Володимир-Волинській міській раді на початок засідання прибули 18 депутатів. Однак цього виявилося замало, аби сесія розпочала роботу. Для легітимності роботи не вистачило присутності лише одного депутата.

На сесію не прибули депутати від фракції БПП “«Солідарність», від цієї політичної сили присутнім був лише Валерій Зінкевич.  Не прийшли на засідання двоє депутатів від ВО «Свобода», двоє від Радикальної партії Олега Ляшка та четверо від «УКРОПу».

Не прибув на позачергову сесію позафракційний директор Володимир-Волинського теплокомуненерго Сергій Коба.

Не у повному складі прибули представники фракції «Самопоміч»(відсутніми були двоє – Віра Сєргєєва та Павло Шлейн). 

Міський голова Петро Саганюк разом з іншими депутатами певний час чекали в надії, що хтось таки прийде з їх колег. Тоді мер висловив позицію, що це рішення включать до порядку денного чергової сесії, яка відбудеться через тиждень.

У Володимир-Волинській районній раді на засідання прийшли лише 7 депутатів із 34. 

У залі були присутні лише 7 депутатів: Павло КарпюкЯрослава ВознюкГанна Фурман та Сергій Квашук від ВО «Свобода», Андрій ОніщукВікторія Середа від «Батьківщини», В’ячеслав Цибах від БПП «Солідарність», а також голова райради Роман Гук.

Читайте також: Путін увів санкції проти нардепа від Володимирщини

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39