У Володимирі жінка «під мухою» підрізала свого співмешканця

04 Листопада 2018, 11:30
На Волині жінка «під мухою» підрізала свого співмешканця 2151
На Волині жінка «під мухою» підрізала свого співмешканця

У Володимирі-Волинському жінка в стані алкогольного сп’яніння під час конфлікту встромила ніж у живіт своєму співмешканцю. 

Сталося це 29 жовтня близько 20:00, - інформує БУГ. 

Чоловік був госпіталізований до реанімаційного відділення Володимир-Волинського ТМО. Про це стало відомо з ухвали Володимир-Волинського міського суду від 31 жовтня.

Конфлікт стався у будинку жінки по вулиці М.Черемшини. У ході сварки з чоловіком, вона навмисно нанесла йому удар кухонним ножем в живіт.

Згідно повідомлення лікаря потерпілий отримав проникаюче поранення черевної порожнини з ушкодженням тонкої кишки та брижі.

Під час огляду будинку 29 жовтня правоохоронці знайшли закривавлений одяг, в який за зізнанням жінки, був одягнений чоловік, коли вона завдавала йому удар. А також повідомила, що на кухні знаходиться ніж, яким нанесла тілесне ушкодження. Поліція вилучила речі з місця події.

30 жовтня подія була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років

Триває слідство.

Читайте також: Волинянина можуть покарати за те, що пропонував хабара володимирському поліцейському

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39