На Володимирщині представили нових керівників управлінь

05 Листопада 2018, 16:05
В одному з районів Волині представили нових керівників управлінь 6205
В одному з районів Волині представили нових керівників управлінь

На щотижневій оперативній нараді у Володимир-Волинській РДА представили новопризначених керівників місцевих управлінь.

Зокрема, голова РДА Наталія Василець представила присутнім на нараді новопризначених начальника Володимир-Волинського управління ГУ ДФС у Волинській області Сергія Олексійовича Демосюка та в.о. начальника Володимир-Волинського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області Петра Миколайовича Креня, - інформує відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності РДА.

Сергій Демосюк
Сергій Демосюк

Петро Крень
Петро Крень

Опісля, перейшли до розгляду низки бюджетних питань.
Відтак, начальник управління фінансів Олена Бондарук охарактеризувала стан виконання місцевих бюджетів району за 10 місяців поточного року.

На Нараді також було озвучено, що на рахунки для зарахування податків, зборів та інших платежів, які були відкриті за МФО 803014 та діяли до 11 вересня 2018 року, продовжують надходити кошти:
Було вкотре наголошено, що ці рахунки закриті. Управління проводить щоденний моніторинг зарахування податкових та інших платежів до державного та місцевих бюджетів та щоденно надає інформацію органам стягнення для проведення відповідної роботи з платниками податків та інших платежів щодо правильності сплати ними обов’язкових платежів на рахунки, відкриті на МФО 899998. Тому присутніх попросили провести роботу серед платників податків щодо правильності сплати платежів до бюджетів усіх рівнів за новими реквізитами рахунків в повному обсязі.

Нагадаємо, у перший день робочого тижня, під час оперативної наради голова райдержадміністрації, Наталія Василець та голова районної ради Роман Гук привітали працівників соціальної сфери.


 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024