Володимирських студентів кличуть на службу в патрульну поліцію

05 Листопада 2018, 17:39
Волинських студентів кличуть на службу в патрульну поліцію 2880
Волинських студентів кличуть на службу в патрульну поліцію

У Володимир-Волинському агротехнічному коледжі в рамках роботи «Центру розвитку кар’єри» відбулась презентація Патрульної поліції, на яку було запрошено інспектора роти №2 батальойону Управління патрульної поліції у Волинській області лейтенанта Юлію Гірдвіліс.

Про профорієнтаційну зустріч інформують спеціалісти Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського центру зайнятості.

Метою зустрічі була орієнтація студентів-випускників навчального закладу на службу в патрульній поліції.

Пані Юлія розповіла студентам про умови набору та можливість проходження служби в патрульній поліції, вимоги до кандидата, розмір заробітної плати та можливість кар’єрного зростання.
Було також озвучено, що процес відбору кандидатів проходить у декілька етапів: проходження тестування, медичне обстеження, перевірка рівня фізичної підготовки, тестування особистісних характеристик, а також співбесіда. По завершенні конкурсу формується рейтинг кандидатів, які успішно пройшли всі етапи. Найкращі кандидати за рейтингом приймаються на службу до поліції та направляються на первинну професійну підготовку.

Особливо зацікавила присутніх інформація про можливість та умови вступу випускників коледжу до вищих навчальних закладів за напрямками підготовки, які дають можливість працевлаштуватися в поліцію.

Далі офіційна зустріч переросла у невимушену бесіду, де кожен присутній міг задати питання та отримати вичерпну відповідь.

Юлія Гірдвіліс поділилася власним досвідом роботи у патрульній поліції та враженнями від навчання в селі Сокиричі Ківерцівського району.

На завершення зустрічі, всі учасники отримали презентаційні буклети з необхідною інформацією.

Читайте також: Володимир: на комбінаті хлібопродуктів говорили про співпрацю з центром зайнятості



 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024