На Володимирщині змагалися спортивні сім'ї

06 Листопада 2018, 10:15
На Волині змагалися спортивні сім'ї 2653
На Волині змагалися спортивні сім'ї

У Володимир-Волинському районі відбулась першість району серед спортивних сімей.

4 листопада 2018 року в спортивному залі загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. села Хобултова відбулось районне спортивне свято «Тато, мама, я - спортивна сім'я», у якому взяли участь діти разом зі своїми батьками, - інформують у відділі освіти, молоді та спорту Володимир-Волинської райдержадміністрації.

Такі родинні змагання дають змогу зміцнити стосунки у сім’ї, роблячи її здоровішою не лише фізично, а й духовно, - переконані спеціалісти відділу.

У спортивному заході було задіяно чотири команди, де сім’ї-учасники змагались між собою у 9 веселих та рухливих естафетах, демонструючи вольові якості, винахідливість, спритність і командну згуртованість.

У підсумку перемогла сім’я Жолначів (тато – Андрій, мама – Ірина, дитина – Анна) зі села Верба. Друге місце посіла родина учениці Дарини Фесік з мамою Юлією та батьком Григорієм з Овадного. Третє місце здобула сім’я Остапюків (тато – Василь, мама – Ульяна та син – Данило) зі села Березовичі.

Усі учасники отримали грамоти та цінні призи відділу освіти, молоді та спорту Володимир-Волинської райдержадміністрації.

Читайте також: Володимирських студентів кличуть на службу в патрульну поліцію




 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024