Відбувся День відкритих дверей для учнів Володимир-Волинського ВПУ

07 Листопада 2018, 15:55
Відбувся День відкритих дверей для учнів Володимир-Волинського ВПУ 3045
Відбувся День відкритих дверей для учнів Володимир-Волинського ВПУ

Фахівці Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості провели День відкритих дверей для учнів вищого професійного училища.

Захід відбувся 6 листопада 2018 року і пройшов в рамках діяльності Центру кар’єрного зростання «Профі».

Фахівці центру зайнятості ознайомили учнів Володимир-Волинського вищого професійного училища з основними напрямками роботи філії, надали інформацію про ситуацію на ринку праці, особливості працевлаштування в сучасних умовах, потребу в працівниках за професіями, які користуються попитом на ринку праці, можливість їх отримання в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, про можливість участі в оплачуваних громадських і тимчасових роботах та започаткування власної справи.
Учнів також ознайомили з інформацією про роботу профінформаційного сектора, про те, де можна пройти навчання за певною професією, умовами навчання та можливістю подальшого працевлаштування та з довідником професійно-технічних і вищих навчальних закладів області. 
Допомогою у визначенні з майбутньою професією є профорієнтаційне тестування на платформі «Моя Професія», де можна самостійно пройти безоплатне комплексне тестування, виявити моральну, психологічну, та практичну готовність учнів до свідомого вибору професії.

Спілкування було наповнене жвавою та піднавальною інформацією. Даним заходом гості були задоволені і отримали масу позитивних вражень від побаченого і почутого.

Нагадаємо, нещодавно у Волинській ОДА затвердили скориговані показники регіонального замовлення на підготовку робітничих кадрів та молодших спеціалістів у закладах професійної (професійно-технічної) освіти області на 2018 рік.

Зокрема, у Володимир-Волинському вищому професійному училищі одна з десяти професій (спеціальностей) зазнала корегування:

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024