У Володимирі-Волинському роботодавці презентують свої можливості

14 Листопада 2018, 18:27
На Волині роботодавці презентують свої можливості 3466
На Волині роботодавці презентують свої можливості

У Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості відбулася «Презентації роботодавців».

12 листопада такий захід відбувся з представниками компанії «ПАККО-Холдинг» – одним з найбільших операторів на ринку українського рітейлу, що працює у дев'яти областях Західної України.

Як повідомили у філії, мета заходів – надати вичерпну інформацію для клієнтів центру зайнятості безпосередньо від самих роботодавців.

Було озвучено, що в інвестиційний портфель компанії входять торгові мережі супермаркетів «Вопак» (66 магазинів, з них шість працюють на умовах франчайзингу) та гуртівень «ПАККО» (12 магазинів). Саме тому зустріч з представниками компанії важлива для процесу працевлаштування безробітних міста та Володимир-Волинського району.




 

Захід відвідали 15 осіб з числа безробітних. Претендентів на вакантні посади (пекар, касир торгівельного залу, комірник, продавець продовольчих товарів), яких зацікавили пропозиції роботодавця, запросили на співбесіду, з метою подальшого працевлаштування та можливістю пройти стажування безпосередньо на робочому місці.

Крім того, відділом взаємодії з роботодавцями було запропоновано відзняти відео вакансії для подальшого розміщення на офіційній сторінці Філії.

Читайте також: Делегація з Володимирщини взяла участь у засіданні Ради регіонального розвитку країни

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024