Відомого мецената Віктора Корсака нагородили премією

15 Листопада 2018, 15:44
Віктор Корсак 1215
Віктор Корсак

Керівника ради директорів групи компаній «Волвест-груп» та фундатора музею сучасного українського мистецтва Віктора Корсака нагородили премією імені Євгена Чикаленка.

Про це повідомили на сторінці музею у Facebook.

«Вітаємо нашого фундатора та натхненника Віктора Корсака з присудженням йому премії імені Євгена Чикаленка, що надається за самовіддану благодійну працю Лігою українських меценатів. Натхнення, сил та нових звершень! Команда МСУМК», – йдеться в повідомленні.

Премія імені відомого українського мецената Євгена Чикаленка присуджується за благодійницьку діяльність, сприяння розвитку національної культури, науки, освіти. Започаткувала її Ліга українських меценатів.

«Визнання завжди приємне. Але це ніколи не було моєю ціллю, хоча думка інших людей для мене важлива. Ми хочемо бачити конкретний результат від проектів, які реалізовуємо, хочемо, аби люди були щасливішими. Тобто в нас є конкретні цілі, які ми прагнемо досягнути. Часом бувають такі періоди, коли стає важко. Думаєш, чи треба це робити, чи ні. А, можливо, воно нікому не потрібно, бо не дає ніякого результату. І от, коли вручають премії, то вони надихають на цю роботу та допомагають досягнути кінцевої мети. Це, справді, надихає і хочеться творити й працювати далі» , – розповів в коментарі Район.in.ua Віктор Корсак.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024