18 листопада: вітаємо працівників сільського господарства

18 Листопада 2018, 10:10
З добрим ранечком! 1863
З добрим ранечком!

Вітаємо вас, дорогі читачі!

Сьогодні неділя, 18 листопада.

Іменини святкують: Павло, Олександр, Ганна, Богдан, Василь, Вікентій, Володимир, Георгій, Євдокія, Іван, Ілля, Йосип, Микола, Петро, Світлана, Сергій, Федір.

День працівників сільського господарства України

Свято День працівників сільського господарства в Україні або День аграрія відзначається в листопаді. Засновано в 1993 році.

Сільськогосподарська галузь для української держави завжди була однією їх пріоритетних сфер розвитку як зовнішньої, так і внутрішньої економіки країни. Господь наділив українську державу багатими на чорнозем, родючими землями, крім того, після розпаду старого Радянського Союзу, аграрний сектор отримав нове дихання, доступ до найбільш ефективних закордонних технологій і методів обробки землі. Це дозволило організувати агропромислову галузь, як одну з найбільш важливих стратегічних напрямів не тільки в економічному відношенні, але і активною політичною та геополітичною складовою життєдіяльності українського суспільства.

Район.Камінь-Каширський щиро вітає працівників сільського господарства, бажає натхнення, сили та благополуччя Вам і Вашим родинам!

Цитата дня: «У моєму словнику немає слова “неможливо», – Наполеон Бонапарт.

 

Якщо ви бажаєте привітати своїх рідних вашому серцю людей зі святом, надсилайте нам свої привітання та фото іменинників на нашу електронну адресу [email protected] і ваші близькі отримають гарний сюрприз на нашому сайті від вашого імені!

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024