У Володимирі гучно відсвяткували День працівників сільського господарства

18 Листопада 2018, 12:33
На Волині гучно відсвяткували День працівників сільського господарства 4357
На Волині гучно відсвяткували День працівників сільського господарства

Святкове дійство з нагоди Дня працівників сільського господарства відбулося 17 листопада на площі Героїв у місті Володимирі-Волинському.

А розпочалося воно із ярмарку сільськогосподарської продукції, де було представлено широкий вибір свіжого м’яса і м’ясо-ковбасних виробів, хлібобулочних виробів та іншої випічки, олії, круп в асортименті, меду, яблук, овочевої продукції, живої риби, яєць, а також саджанців плодово-ягідних і декоративних рослин та іншої якісної продукції на різні смаки й уподобання, - інформує відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності РДА.

Чимало людей зібралося і біля ярмаркової сцени, де відбулося вручення нагород кращим аграріям краю та святковий концерт.

«Висловлюю щиру вдячність усім працівникам сільського господарства району за вашу невтомну працю, а головне відданість найблагороднішій професії – хлібороба й годувальника. Ваша наполегливість, уміння господарювати та досягати успіхів у розвитку аграрної галузі залишаються відмінним взірцем для багатьох фахівців різних поколінь. Бажаю усім вам міцного здоров’я, щастя, радості. Нехай ваші професійні задуми та плани будуть реалізовані на благо рідної землі, покращення добробуту наших земляків та всього українського народу. Нехай і надалі колосяться щедрими врожаями засіяні ниви! Мирного неба та Божого благословіння вам та вашим родинам!» - зазначив у вітальному слові начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Юрій Кравчук.








Справжнім подарунком для учасників зібрання стала мистецька програма, подарована аматорськими колективами районного будинку культури та вокальною групою працівників культури Зарічанської сільської ради. Яскрава палітра мистецьких номерів: проникливі ліричні композиції, веселі пісні, гумористичні сценки - не полишила нікого байдужим.

«Володимир-Волинський район завжди славився своїми аграрними традиціями, тож і виплекав чималу когорту трудівників землі: хліборобів, механізаторів, агрономів, тваринників, птахівників, майстрів овочівництва та садівництва. Але, як ми знаємо, усе велике завжди починається із малого: запашна паляниця – із зернини вчасно вкинутої у землю, а успішне фермерське господарство чи підприємство – із любові до рідної землі. І з кожним роком у свою діяльність вони впроваджують нові методи виробництва, технології та техніку для удосконалення своєї продукції. Завдяки цьому ми можемо пишатися тим, що уже багато років наш район на рівні області показує хороші результати з виробництва сільськогосподарської продукції», - прокоментувала проведений захід голова райдержадміністрації Наталія Василець.

Нагадаємо, у п'ятницю 16 листопада кращим аграріям області вручили ряд нагород державного та обласного рівнів. Зокрема, чимало відзнак отримали представники сільського господарства Володимир-Волинського району.

Читайте також: Агронома з Володимирщини нагороджено орденом «За заслуги» ІІІ ступеня






1

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024