Шестикласниця разом із друзями допомогла впіймати злочинця у Володимирі

20 Листопада 2018, 12:00
Шестикласниця разом із друзями допомогла впіймати злочинця на Волині 2067
Шестикласниця разом із друзями допомогла впіймати злочинця на Волині

Шестикласники із Володимира-Волинського, серед яких була і дівчинка, допомогли поліції розкрити злочин і затримати зловмисника.

Детальніше про цей випадок школярі розповіли у студії інтернет-видання «БУГ»

Нагадаємо, наприкінці серпня учні гімназії ім. О.Цинкаловського допомогли правоохоронцям впіймати злочинця, який серед білого дня на вулиці Володимира-Волинського грабував авто. 

Нагадаємо, шестикласники Анатолій МатусевичВладислава Єрко та Ігор Гузь поверталися зі святкування дня народження і стали свідками злочину. Побачивши підозрілого чоловіка біля припаркованого на узбіччі дороги авто і почувши звук розбитого скла, діти не розгубилися: відразу почали знімати подію на камеру телефону та взялися шукати власника авто.

Згодом школярі змогли впізнати злочинця на камерах спостереження, і завдяки цьому за три дні після події правоохоронці змогли затримати злодія.

Про те, що їхні однолітки допомогли впіймати злочинця, вихованці та педагоги гімназії ім.О.Цинкаловського дізналися нещодавно. 14 листопада на лінійці  представники поліції відзначили двох учнів шостого класу Ігоря Гузя та Анатолія Матусевича. Хлопці наголошують, що Владислава Єрко, яка була у той день з ними і також давала свідчення, заслуговує на відзнаку також.

Школярі розповіли про те, що трапилося погожого літнього дня, про реакцію батьків, друзів та вчителів на цю пригоду та багато чого іншого. 

Більше - у відео:

Читайте також: У Володимирі поліція відзначила двох шестикласників, які допомогли розкрити злочин

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39