У Володимирі облаштували всі дороги, які цьогоріч запланували

21 Листопада 2018, 13:00
У місті на Волині облаштували всі дороги, які цьогоріч запланували 1936
У місті на Волині облаштували всі дороги, які цьогоріч запланували

У княжому місті цьогоріч збудували усі дороги, які планували.

Про це стало відомо під час щотижневого брифінгу із представниками місцевих ЗМІ. Говорячи про підсумки робіт на об’єктах міської інфраструктури, які завершуються в цей період, перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук зазначив, що все заплановане по будівництву доріг – виконане, - інформує прес-служба мерії.

«З огляду на погодні умови, на сесії були виділені кошти на вул. Северина Наливайка, біля станції переливання крові, – ці роботи розпочинаються. Маємо надію, що погодні умови не завадять.

Завдяки підтримці народного депутата Ігоря Гузя, виділені кошти на будівництво нової черги  полігону твердих побутових відходів – ці роботи тривають. Перший етап вже завершений.

Також ведуться роботи по розчищенню території біля річки Риловиця.

В планах – роботи по лікарні. Завершується чимало об’єктів і, головне – вчасно», - зазначив перший заступник міського голови.

Також зацікавила журналістів і участь Ярослава Матвійчука у раді регіонального розвитку.

Перший заступник міського голови зазначив, що дана ініціатива дуже корисна для розвитку місцевих громад, розвитку країни. перш за все, це платформа для спілкування і обговорення як нагальних питань, так і перспектив співпраці і співробітництва.

Читайте також: У Володимирі-Волинському росте кількість заасфальтованих вулиць

«Позитивні зрушення ми маємо й на місцях – будівництво доріг, покращення інфраструктури. Але проблеми нікуди не зникають, і тому найперше – це покращення добробуту громадян», – підсумував Ярослав Анатолійович.

Читайте також: У Володимирі оголосили конкурс з організації та проведення різдвяного ярмарку

 

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024