Біля МПП «Устилуг» запалили шини, акція протесту продовжується

25 Листопада 2018, 17:50
6843

На митному пункті пропуску «Устилуг»продовжуються акції протесту. Наразі мітингувальники палять шини і не збираються додому.

Район.Володимир-Волинський отримав чергову порцію фото і відео з місця проведення акції протесту.

Люди пишуть, що рух автівок через пункт пропуску заблокований, проте пропускають автівки з дітьми та рейсові автобуси. Деякі мітингувальники намагалися не пропускати польських водіїв, мотивуючи тим, що вчора з польської сторони їх теж утримували в штучній черзі, не даючи в'їхати на територію України.

Читайте також: Показали, який «армагедон» твориться на митному переході «Устилуг – Зосін»

Нагадаємо, з 25 листопада вступили у дію закони 2611-VIII та 2612-VIII (в народі відомі як закони щодо євроблях). З цієї дати вступили в силу нові закони, за якими за ввезення авто на іноземній реєстрації треба сплатити грошову заставу, або ж сплатити всі необхідні митні збори. Саме тому, на кордоні утворилось велике скупчення людей та автівок.

На міжнародному пункті пропуску «Устилуг» люди того ж дня заблокували рух на митниці і почали вимагати від митників пояснень стосовно автомобілів на єврономерах.

Читайте також: Бомба сповільненої дії запущена. Зараз вибухає в Устилузі, завтра - в Ягодині: активіст звернувся до Президента

Фото - Nadya Mayarchuk



1





 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024