Устилужани скаржаться на сміття та безлад, які залишили по собі «євробляхери»

26 Листопада 2018, 18:14
Волиняни скаржаться на гори сміття та безлад, які залишили по собі мітингувальники біля кордону 4682
Волиняни скаржаться на гори сміття та безлад, які залишили по собі мітингувальники біля кордону

Мешканці міста Устилуг скаржаться на гори сміття та безлад, який залишили по собі «євробляхери» біля самого кордону.

Фото і відео відзняті біля МПП«Устилуг» мешканці міста прислали на електронну пошту Район.Володимир-Волинський.

«І ніхто той ср...ч не поспішає прибирати. Іноземці в'їжджають в Україну і з перших хвилин починають милуватися цими «краєвидами», - пише мешканка Устилуга, яка прислала світлини і відео.

Сьогодні, 26 листопада, мітингувальники зранку ще перебували біля в'їзду на пункт пропуску ( біля клітки), пізніше почали перекривати рух при в'їзді в місто Устилуг , а згодом – в районі озера Лісного.

Рух транспорту через кордон не заблоковано, черги зі сторони України немає.

Читайте також: Показали, який «армагедон» твориться на митному переході «Устилуг – Зосін»

Нагадаємо, з 25 листопада вступили у дію закони 2611-VIII та 2612-VIII (в народі відомі як закони щодо євроблях). З цієї дати вступили в силу нові закони, за якими за ввезення авто на іноземній реєстрації треба сплатити грошову заставу, або ж сплатити всі необхідні митні збори. Саме тому, на кордоні утворилось велике скупчення людей та автівок.

На міжнародному пункті пропуску «Устилуг» люди того ж дня заблокували рух на митниці і почали вимагати від митників пояснень стосовно автомобілів на єврономерах.

Читайте також: Бомба сповільненої дії запущена. Зараз вибухає в Устилузі, завтра - в Ягодині: активіст звернувся до Президента








 

Коментарі
26 Листопада 2018, 20:48
маючи стільки енергіїї потрібно на схід їхати і захищати країну. а не горілку пити і цигарки курити - кучеряво живуть...
26 Листопада 2018, 22:16
А ви мусорніки поставили? А на схід,їхати,захищати злочинну владу?
26 Листопада 2018, 22:40
Бидлу завжди хтось в чомусь винен. Якщо немає смітника то що треба на замлю кидати, чи можна викинути біля ближчого магазину ча автозапраки там ж є він.
27 Листопада 2018, 18:04
Дуже неприємно і соромно за таких « протестувальників», лузгання насіння, трьохкілометрові мати, пляшки,недогорівші шини... жах!!! І ще...,коли не має куди діти сміття, я його ховаю в пакет чи сумку, а вже потім викидаю...ці всі люди прийшли на пункт пропуску не пішки, тому могли б і сміття залишити в своїй ЄвроБЛЯсі. Все залежить від людини...тож робимо висновки!!!
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024