Безробітним Володимирщини розповіли про перспективи роботи в патрульній поліції

28 Листопада 2018, 14:41
Безробітним Волині розповіли про перспективи роботи в патрульній поліції 1956
Безробітним Волині розповіли про перспективи роботи в патрульній поліції

Про переваги та перспективи роботи на посаді поліцейського патрульної поліції розповіли шукачам роботи у Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості представники патрульної поліції.

На зустрічі, яка відбулася 27 листопада роботу патрульної служби презентував Роман Ткачук – старший лейтенант інспектор зв’язків із громадськістю.

Учасників заходу було поінформовано про переваги для працівників Патрульної поліції, зокрема, про рівень заробітної плати, наявність щорічної оплачуваної відпустки, безоплатне обслуговування у закладах охорони здоров'я, можливість отримання вищої освіти у навчальних закладах системи Міністерства внутрішніх справ за державним замовленням. Також безробітні громадяни дізналися про особливості превентивної роботи, діяльність якої спрямована на зменшення кількості протиправних діянь. Саме тому поліцейському необхідно добре знати законодавство та мати гарну фізичну підготовку.
Під час зустрічі присутні ставили чимало запитань та отримали вичерпні кваліфіковані відповіді. Всі учасники заходу отримали презентаційні буклети з необхідною інформацією.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024