«Волинська область недоотримала приблизно 30 мільйонів на ремонт доріг», - Денис П'ятигорець

03 Грудня 2018, 10:47
Денис П'ятигорець звинувачує «євробляхарів» в необримані коштів на ремонт доріг 1618
Денис П'ятигорець звинувачує «євробляхарів» в необримані коштів на ремонт доріг

Заступник голови Волинської ОДА Денис П'ятигорець звинувачує «євробляхарів» в неотримані коштів на ремонт доріг.

Про це посадовець написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook. 

«Просто до відома... Без емоцій... Щомісяця Волинська область отримує від митниці гроші на ремонти доріг. Це так званий «Митний експеримент». Його суть полягає в тому, що в разі виникнення перевиконання планових показників митниця з цих надлишків віддає гроші на ремонт волинських доріг.

Через 4 дні блокування митниці власниками авто на іноземній реєстрації на митниці не було перевиконання в листопаді 2018 року. Тому Волинська область недоотримала приблизно 30 млн. грн. на ремонти доріг в області.

Тих самих доріг, по яких також їздять автомобілі на українській реєстрації. Дякую... Здобули!», - йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Показали, який «армагедон» твориться на митному переході «Устилуг – Зосін»

Нагадаємо, з 25 листопада вступили у дію закони 2611-VIII та 2612-VIII (в народі відомі як закони щодо євроблях). З цієї дати вступили в силу нові закони, за якими за ввезення авто на іноземній реєстрації треба сплатити грошову заставу, або ж сплатити всі необхідні митні збори. Саме тому, на кордоні утворилось велике скупчення людей та автівок.

На міжнародному пункті пропуску «Устилуг» люди того ж дня заблокували рух на митниці і почали вимагати від митників пояснень стосовно автомобілів на єврономерах.

Читайте також: Бомба сповільненої дії запущена. Зараз вибухає в Устилузі, завтра - в Ягодині: активіст звернувся до Президента

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024