На Володимирщині відбулась районна спартакіада

03 Грудня 2018, 16:12
На Володимирщині відбулась районна спартакіада 3954
На Володимирщині відбулась районна спартакіада

У спортивному комплексі «Олімп» (м.Володимир-Волинський) в рамках районної спартакіади серед Устилузької міської та сільських рад були проведені змагання з настільного тенісу та плавання.

У спортивному заході, яий відбувся 2 грудня, взяли участь команди Березовичівської сільської ради, Зарічанської, Зимнівської, Оваднівської, Устилузької ОТГ та студенти агротехнічного коледжу (настільний теніс), - інформує Володимир-Волинський районний відділ освіти, молоді та спорту.

У змаганнях з настільного тенісу серед чоловіків (1 ракетка) перемогу здобув представник міста Устилуга – Мелкумян Самвел, друге місце – Климюк Віктор (Заріччя), третє – Балаж Людвик (Овадне); серед чоловіків (2 ракетка): перше - Петрук Максим (Овадне), друге – Калиновський Валерій (Заріччя), третє – Загорський Сергій (Устилуг). Перемогу серед жінок здобула Загорська Аліна (Устилуг), друге місце – Оксентюк Тетяна (агроколедж) та третє – Матвейчук Галина (Овадне).


У загальнокомандному заліку з настільного тенісу перше місце за Устилузькою міською радою, друге – Оваднівською, третє – Зарічанською сільськими радами.

У змаганнях з плавання серед дівчат до 18 років перемогла Бідун Тетяна з Овадного, друге – Орлова Ольга з Устилуга та третє – Мельничук Ангеліна з Березович. Серед жінок найшвидшою стала Матвейчук Галина (Овадне), друге місце – Судак Ірина (Устилуг) та третє – Семенюк Іванна (Березовичі).

Серед юнаків до 18 років переміг представник Овадного Тріль Ілля, другий – Почацький Артем з Березович та третій – Гарах Микола з Устилуга. Серед чоловіків перше – Сидорук Павло (Овадне), друге – Мельничук Павло (Березовичі) та третє – Терещук Анатолій (Устилуг).

В естафеті 4х25 метрів найшвидший час показала команда з Овадного, другими стали представники міста Устилуга та третіми- села Березович.

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами та медалями відділу освіти, молоді та спорту Володимир-Волинської райдержадміністрації.

Читайте також: Володимирські боксери вибороли призове місце на «Кубку Горохова»






 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024