Військовослужбовців Володимирщини привітали зі святом

07 Грудня 2018, 11:55
Військовослужбовців Володимирщини привітали зі святом 2182
Військовослужбовців Володимирщини привітали зі святом

На Володимирщині привітали військовослужбовців, які проходять службу в бригадах, що дислокуються у Володимирі та районі. 

Отож, у День Збройних сил України у розташування 39-го зенітно-рекетного полку завітало чимало почесних госте, аби привітати військовослужбовців із професійним святом, - інформує відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату РДА.

Серед них і керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк, який звертаючись до присутніх зазначив:

«Відзначаючи це свято, ми складаємо глибоку шану всім, хто боронив і зараз боронить честь і свободу рідної землі, хто нині зміцнює обороноздатність країни. – Наші громадяни високо цінують вашу ратну службу, забезпечення надійної оборони Вітчизни, її недоторканності та територіальної цілісності».

За стійкість та мужність, патріотизм, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди свята – Дня Збройних сил України Грамоти голови райдержадміністрації та голови районної ради отримали: Маринець Аліна, Процик Валерій, Нечипорук Тимофій.








Від імені міської влади військовослужбовців привітав секретар міської ради, заступник міського голови Олег Свідерський, який відвідав розташування військових частин, які знаходяться у нашому місті.

Олег Свідерський виконав приємну місію, вручивши Почесні грамоти Волинської обласної державної адміністрації за старанність, розумну ініціативу, самовідданість та високий патріотизм, проявлені під час захисту незалежності та територіальної цілісності України, сумлінне виконання службових обов’язків санітарному інструктору, сержанту Ользі Токарчук та солдату Івану Рубанцю. 

Почесною грамотою Волинської обласної ради нагороджено майора Андрія Качана та молодшого лейтенанта Катерину Лихошерстову.

Читайте також: У Володимирі відзначили жінку, яка три роки в'яже шкарпетки для військових




 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024