На Володимирщині авто з’їхало у кювет, пасажирка загинула

12 Грудня 2018, 15:46
На Волині авто з’їхало у кювет, пасажирка загинула 3133
На Волині авто з’їхало у кювет, пасажирка загинула

Сьогодні вранці на автодорозі, сполученням «Володимир-Волинський - Павлівка»,  в селі Зимне, що на Володимирщині, автомобіль «Ford Mondeo» з’їхав у кювет.

Внаслідок ДТП загинула 23-річна пасажирка. Поліція  розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, - інформує Сектор комунікації поліції Волинської області.  

Подія трапилася близько 5 години ранку. За кермом транспортного засобу перебував 27-річний житель міста Володимир-Волинський. Попередньо встановлено, що він керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські затримали водія відповідно до ст. 208 КПК України.

У ДТП загинула 23-річна пасажирка, мешканка Володимира-Волинського. Транспортний засіб доставлений на арештмайданчик місцевого відділу поліції. 

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки  дорожнього руху або експлуатації  транспорту особами, які керують транспортними засоби) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до восьми років позбавлення волі  з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Поліція Волині закликає громадян неухильно дотримуватися правил безпеки дорожнього руху, адже від цього залежиться здоров’я та життя людей.

Читайте також: Розшукують володимирчанина, який пішов на дискотеку та не повернувся

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39