У Володимирі відкрили сучасний Центру зварювання

12 Грудня 2018, 18:01
В училищі на Волині відкрили навчально-практичний центр 6149
В училищі на Волині відкрили навчально-практичний центр

У Володимирі-Волинському на базі новоствореного навчально-практичного центру готуватимуть робітничу еліту. 

Про це говорили гості та педагоги Володимир-Волинського вищого професійного училища, де й відбулося відкриття навчально-практичного центру для підготовки робітників за професіями електрогазозварник (ручне зварювання та на автоматичних й напівавтоматичних машинах), - інформує Волинський обласний центр зайнятості.

У презентації Центру зварювання, який розташований на базі Володимир-Волинського вищого професійно-технічного училища, також взяли участь заступник голови облдержадміністрації Денис П‘ятигорець, начальник управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації Людмила Плахотна, перший заступник Володимир-Волинського міського голови Ярослав Матвійчук, кращі роботодавці району – Олег Борбелюк (ТзОВ «Гербор-холдинг»), Назар Софійчук (представник компанії «Фроніус-Україна») та інші.






 

Після невеличкого святкового дійства усі охочі відвідали майстерні й на власні очі переконалися, що тих 2 мільйони 285 тисяч гривень, які влада виділила з бюджету, дійсно витратили на новітнє устаткування. 

Екскурсію навчально-виробничими майстернями провів заступник директора з виробничого навчання Андрій Люта. Педагог наголосив, що тут не лише студентів навчатимуть, як працювати з сучасною технікою, а й майстри-практики зможуть підвищувати кваліфікацію.

Зварювальна лабораторія розрахована на 13 робочих місць, що обладнані апаратами, які дозволять учням опанувати різні види зварювання. Важливо, що в закладі передбачили усі умови для безпечної роботи з приладами. Водночас для учнів перших курсів тут є тренажер-симулятор, який відтворює електрозварювальний процес. До слова, гостям дозволили спробувати повправлятися на симуляторі.

Нагадаємо, нещодавно учень Володимир-Волинського вищого професійного училища Микола Хропот виборов перемогу на Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності WorldSkills International 2018.

Читайте також: Вихованець Володимир-Волинського ВПУ виборов «золото» на Всеукраїнському конкурсі профмайстерності











 

Коментарі
13 Грудня 2018, 13:49
Щось я не бачу сучасного устаткування! Радянський хлам так, бачу! За дурнів видно нас мають
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39