У Володимирі відбулося перше засідання Ради регіонального розвитку

13 Грудня 2018, 17:30
У місті на Волині відбулося перше засідання Ради регіонального розвитку 3073
У місті на Волині відбулося перше засідання Ради регіонального розвитку

У Володимирі-Волинському проведено перше міськрайонне засідання Ради регіонального розвитку.

Про це інформує офіційний сайт міста.

Нещодавно у складі делегації від Волині місто мало представництво на сьомому скликанні Ради регіонального розвитку, де з перших вуст Президента Петра Порошенка та Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана озвучено цілі та напрямки, якими найближчим часом курсуватиме Україна. Кілька днів тому засідання Регіональної ради відбулось і  на Волині, де презентували кращі практики центральних органів виконавчої влади і місцевого самоврядування, результатів децентралізаційних процесів на Волині.

13 грудня у такому ж форматі у Володимирі-Волинському зустрілись керівники міської та районної влад, голови ОТГ володимирщини, представники місцевого бізнесу, аби поділитись власними напрацюваннями та обмінятись позитивним досвідом роботи.




І хоча місто Володимир-Волинський залишилось поза увагою утворення об’єднаних громад, та все ж децентралізаційні процеси, які почали відбуватися в Україні у 2014 році, дали надзвичайно позитивний ефект для Володимира-Волинського, передусім – фінансовий.

Читайте також: Хто з Володимирщини увійде в склад Волинської ради регіонального розвитку

Успіхи у розвитку міста Володимира-Волинського в умовах реформ презентував присутнім перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

Вагомі здобутки наше місто має в розвитку освіти, бо ні для кого не є таємницею, що  фінансування розбудови міської інфраструктури є одним з пріоритетних напрямків роботи міської влади. Але мало отримати великі кошти, ними треба правильно та ефективно розпорядитися. І про це у своїй доповіді розповів начальник управління освіти, молоді та спорту В’ячеслав Петрук.

На завершення всі учасники засідання зробили спільне фото.

Читайте також: Делегація з Володимирщини взяла участь у засіданні Ради регіонального розвитку країни


1



1

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024