Волонтерка Корпусу Миру набила собі тату зі словами з пісні про Волинь

14 Грудня 2018, 16:13
«Волинь моя, краса моя» поїде до Сполучених Штатів Америки 4298
«Волинь моя, краса моя» поїде до Сполучених Штатів Америки

Тату-напис «Волинь моя, краса моя» поїде до Сполучених Штатів Америки.

Його зробила собі на пам'ять про наш чудовий край волонтерка Корпусу Миру Офелія, яка протягом 2-х останніх років працювала у Володимирі-Волинському, - інформує БУГ.

 «Я хотіла татуювання, яке нагадувало про мій час в Україні. Але не просто Україна взагалі, а щось більш особисте. Протягом останніх кількох днів у Володимирі Настя, Олена та Наталія розповідали про відому тут пісню «Волинь моя, краса моя». В той момент вже я знала, що я хочу таке татуювання. Я провела на Волині останні 2 роки, тому і вирішила написати назву пісні на моїй руці, і це завжди буде нагадувати мені про мій час у Володимирі-Волинському», – розповіла Офелія у коментарі журналісту видання “БУГ”.

Нагадаємо, що Офелія у Володимирі-Волинському працювала на базі педагогічного коледжу, де провела кілька англомовних таборів.

Також дівчина разом з Оленою Омелюх та Анастасією Азановою створили у місті англомовний клуб. По закінченню 2-річного перебування у Володимирі-Волинському, дівчина разом із матір’ю вирушила в подорож Європою, а найближчим часом повернеться до Сполучених Штатів.

Читайте також: У Володимирі озвучили суму, яку витратять на закупівлю новорічних подарунків для малечі


 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024