Володимирчани - серед «кращих з кращих» у спорті

21 Грудня 2018, 16:32
Володимирчани - серед «кращих з кращих» у спорті 1260
Володимирчани - серед «кращих з кращих» у спорті

Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Волинським регіональним центром з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспортом» провели церемонію нагородження найкращих у сфері фізичної культури та масового спорту.

Вітали та нагороджували тих, хто у цьому році доклав немало зусиль для того, щоб як найбільше залучити до занять фізичної культурою і масовим спортом населення нашої області від дошкільнят до людей поважного віку за місцем проживання та в місцях масового відпочинку, а також найкращих спортсменів та тренерів Волинського регіонального центу з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт», — пише ВолиньSport.

З привітальним словом виступили: директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Володимир Новосад, виконуючий обов’язки начальника Волинського регіонального центу з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» Віктор Галан-Влащук.

У заході прийняли участь працівники місцевих центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а також переможці та призери обласних та Всеукраїнських заходів та огляд конкурсів.

На святі для учасників заходу з культурною програмою виступили студенти Луцьких академії та коледжу рекреаційних технологій і права.

Отож, володимирчан відзначили (ІІ місце) за участь у Всеукраїнському місячнику «Спорт для всіх — спільна турбота» по облаштуванню спортивних майданчиків за місцем проживання та відпочинку та за участь ( ІІ місце) в обласному огляд-конкурсі місцевих центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи за місцем проживання та відпочинку населення області 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024