ДТП з потерпілим та смертельна пожежа, - яким було 2 січня у Володимирі

03 Січня 2019, 12:00
На Волині - ДТП з потерпілим та смертельна пожежа 2462
На Волині - ДТП з потерпілим та смертельна пожежа

У другий день нового 2019 року на Володимирщині трапилоась дві дорожньо-транспортні пригоди та пожежа, в який загинув чоловік.

Про це інформують у міському відділі поліції.

2 січня у центрі Володимира-Волинського на вулиці Данила Галицького о 12:50 трапилася дорожньо-транспортна пригода. Правоохоронці встановили, що 34-річний водій Фольцвагена, мешканець села Зимне, їхав із території автостанції на зелений сигнал світлофору. Водій Мерседес-Бенс не пропустив Фольцваген і допустив зіткнення. Внаслідок цього обидва авто отримали механічні пошкодження.

В поліції підтвердили інформацію, що за кермом елітної автівки знаходився депутат Волинської обласної ради Олексій Панасюк.

Нагадаємо, що депутата обласної ради Олексія Панасюка в червні 2018 позбавили водійського посвідчення терміном на один рік та було оштрафовано на 10 200 гривень за відмову проходити освідування на вміст алкоголю.

Читайте також: В депутата облради з Володимирщини відібрали водійське посвідчення

Інша дорожньо-транспортна пригода трапилась 2 січня о 18:10  на вулиці Луцькій, неподалік супермаркету «Сіті».

Водійка Шевроле-Авео 1961 року народження рухалась в напрямку центру міста і здійснила наїзд на мешканця міста, який переходив дорогу по пішохідному переходу. Молодий чоловік 1983 року народження отримав тілесні ушкодження і був доставлений у травматологічне відділення Володимир-Волинського ТМО.

Того ж дня о 22:16 в селі Черчичі, що на Володимирщині, трапилась пожежа внаслідок якої загинув чоловік 1958 року народження. Скоріше за все, причиною пожежі стало те, що чоловік палив у ліжку.  

Читайте також: У Володимирі трапилась ДТП за участю авто депутата, - ЗМІ

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024