Храм Вознесіння Господнього в Устилузі отримав в дар хоругви

07 Січня 2019, 10:10
Храм Вознесіння Господнього в Устилузі отримав в дар хоругви 3815
Храм Вознесіння Господнього в Устилузі отримав в дар хоругви

Храм Вознесіння Господнього в місті Устилуг  у пам'ять про визначну подію отримання Томосу та на Славу Божу отримав в дар хоругви від однієї з родин.

Про це у своєму дописі на Facebook розповіла Ористлава Сидорчук.

Цьогоріч особливе Різдво, адже вперше святкуємо визнаними усім світом, щасливі жити в цей історичний час, який наближали десятки поколінь українців 3 сотні століть.

«Всечесний отче Юрій Здебський , вітаємо з Різдвом Христовим! Зичимо Вам наснаги служінню Богу та розбудові української церкви. 
В пам'ять про визначну подію отримання Томосу та на Славу Божу нехай служать подаровані від нашої родини святечні хоругви.
Декоративне вирішення та орнаментика хоругов розроблені та виготовлені Тетяною Знак - мисткині, випускниці кафедри сакрального мистецтва Львівської національної академії мистецтв.
Сюжети середників на лицевій стороні: "Богоматір" та "Христос" є фотодруком давніх ікон Федіра Сеньковича - провідного львівського іконописця поч. XVII ст.
На зворотах хоругов - зображення Св. Рівноапостольні Володимир - хреститель Київської Русі та Ольга, яка першою прийняла християнство, що розміщені в христі - символі Об'єднавчого Собору православних церков.
Єднання усім українцям та процвітання нашій державі!

Христос народився!
Славімо Його!», - йдеться у дописі.

Читайте також: В Устилузі освятили розписи храму Вознесіння Хрестового





 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024