Служба зайнятості налагоджує співпрацю з роботодавцями Володимирщини

22 Січня 2019, 18:50
Служба зайнятості налагоджує співпрацю з роботодавцями Володимирщини 2432
Служба зайнятості налагоджує співпрацю з роботодавцями Володимирщини

Днями фахівець з рекрутингу Володимир-Волинської міськрайонної філії обласного центру зайнятості Оксана Заяц провела робочу зустріч з інспектором відділу кадрів підприємства ТОВ «Руслан-Агро».

Під час зустрічі було проінформовано про види послуг, які надає роботодавцям служба зайнятості та про новітні підходи в роботі, а саме: рекрутингові форми укомплектування вакансій.

Як повідомила Ірина Пуцерук, наразі підприємство відчуває гостру потребу в укомплектуванні вакансії за професією «водій автотранспортних засобів» з наявністю прав категорії «Е».

Роботодавцю запропоновано широкий спектр послуг, виходячи з його потреб та можливостей, ознайомлено з базою резюме осіб, які шукають роботу.

Варто відмітити, що останнім часом максимально спрощено комунікацію ТОВ «Руслан-Агро» з службою зайнятості - створено електронний кабінет роботодавця, який дає змогу інформувати про кадрову поточну та перспективну потребу в кадрах електронними засобами комунікації. Роботодавець постійно володіє інформацією про професійно-кваліфікаційний склад осіб, зареєстрованих у центрі зайнятості, має можливість скористатися банком резюме осіб, професійні якості яких відповідають профілю підприємства; взяти участь у заходах для роботодавців тощо.

Коментар
16/04/2024 Понеділок
15.04.2024