У Володимирі можуть підвищити вартість проїзду в маршрутках

23 Січня 2019, 11:18
У Володимирі можуть підвищити вартість проїзду в маршрутках 3676
У Володимирі можуть підвищити вартість проїзду в маршрутках

У Володимирі-Волинському цьогоріч планують переглянути тариф на перевезення пасажирів у маршрутках.

Про це йшлося під час щотижневої оперативної наради під головуванням міського голови Петра Саганюка.

 - В нашому місті найнижчі тарифи на перевезення серед міст обласного значення. Це теж потрібно врахувати, - зназначив очільник міста.

Також міський голова звернувся до керівника управління ЖКГ Віктора Фіщука, аби вирішити питання з відновленням маршруту №9.

Нагадаємо, на сайті Володимир-Волинської міської ради оприлюднили проект регуляторного акту про можливе збільшення вартості проїзду у міських маршрутках до 5 гривень, а дітям шкільного віку – 3 гривні.

Читайте також: Щоб водії не втекли у Польщу: у Володимирі хочуть підняти плату за проїзд

 

Коментарі
23 Січня 2019, 14:33
Спочаткудва роки обіцяний, не іржавий, а справний,нормальний за наповненістю транспорт, без зрізаних сидінь і не 56 шпротами при24 пас максимально, зі стоячими. Не обкурене,не замерзле і без вентиляці корито, в якому двеоі не зачиняються!!! Це МТ4, оптимально зручні рейси для доїзду на навчання і роботу, а не як МТ20, що рентабельний зняли, а що небудь пустили. І маршрути- хоч квльцеві, алезб.я. рацону міста має бути поямий доїзд на вокзал, кладовище. І лише потімя к нам зроблять умови буде ціна на проїзд. Зарплати у людей не ростуть, лиш компослуги і ціни, а чиновники на розкішних автах возять за наші кревні і тому вони цього й не бачать.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024