«Комуналка», соцзахист та земля: що найбільше цікавить володимирчан

24 Січня 2019, 19:11
Засідання виконавчого комітету міської ради 1772
Засідання виконавчого комітету міської ради

Сьогодні, 24 січня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на якому основним доповідачем була директорка міськрайонного ЦНАП Алла Троць.

У своїй інформації директорка ЦНАП повідомила, що у 2018 році до міського голови надійшло 1558 письмових та усних звернень (2017 р.- 1338). Містяни звертались до органів влади вищого рівня 104 рази.  Основними причинами надходження колективних звернень громадян стали питання проведення ремонту будинків, ремонту дорожнього покриття та  благоустрою вулиць, опалення в будинках,  ремонту димовентиляційних каналів,  влаштування дитячих майданчиків, - інформує офіційний сайт міста.

Аналіз тематики питань, порушених у зверненнях громадян, свідчить, що суспільно-політична ситуація в державі постійно впливає на спектр і характер основних питань, з якими звертаються жителі міста до влади. Серед порушених громадянами питань найбільшу питому вагу складають питання в галузі ЖКГ, земельних відносин та соціального захисту.

Забезпечено функціонування електронної пошти для відправлення письмових звернень громадян в електронній формі на адресу електронної пошти  виконавчого комітету Володимир – Волинської міської ради –  [email protected] та впроваджено спеціальну форму “Електронне звернення ”, яка функціонує на офіційному веб-сайті виконавчого комітету у розділі “Мешканцям” –  Сервіси  – «Електронне звернення». 

У 2018 році виконавчим комітетом отримано та опрацьовано 26 електронних звернень,  з них зареєстровано 4  петиції. У петиціях піднімались питання заборони продажу піротехнічних виробів, забруднення повітря в місті, безгосподарського використання бюджетних коштів, облаштування тротуарів на вул. Устилузькій. Жодна із заявлених петицій   не набрала необхідної кількості голосів та розглядалась відповідно до чинного законодавства.

Заслухавши доповідача, міський голова Петро Саганюк підвів підсумок, що хоч і порушень термінів надання відповідей немає, та все ж мають місце поодинокі випадки надання обіцяючих відповідей. В основному це питання, які вимагають значних капіталовкладень, і вирішення яких потребує часу.

Читайте також: У Володимирі можуть підвищити вартість проїзду в маршрутках

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024