Школярам Володимира провели профдіагностичне тестування

25 Січня 2019, 10:02
Школярам Володимира провели профдіагностичне тестування 1378
Школярам Володимира провели профдіагностичне тестування

Шкільні канікули залишилися позаду, тому продовжилася профорієнтаційна робота Володимир-Волинської філії Волинського обласного центру зайнятості з школярами.

До філії завітали восьмикласники ЗОШ №2. Мета даного візиту – ознайомлення старшокласників із світом професій, ситуацією на ринку праці, з перспективами його розвитку.

Фахівці провели для них екскурсію, ознайомили з роботою працівників,показали в яких умовах та як вони працюють.
Під час заходу школярів ознайомили із світом професій, основами професійного вибору та ситуацією на ринку праці. Також навели формулу успішного вибору професії та обговорили розповсюджені помилки . Учні з цікавістю розглянули типи професій. Фахівці з профорієнтації провели профдіагностичне тестування на виявлення провідної сфери діяльності, результати якого підтвердили вибір майбутньої професії у більшості учнів. Виявилось, що до професій типу людина – людина відноситься переважна кількість школярів.

Діти мали можливість ознайомитися з відеороликами, які допоможуть знайти відповідь на запитання: «Яку професію я оберу?». Адже від того, наскільки правильний вибір зробить дитина , залежить її подальше життя.
Також, тих, хто виявив зацікавленість у власному професійному майбутньому зареєстровано на сайті платформи професійного консультування «Моя професія: консультаційна мережа» для подальшого проходження тестування.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024