Прибутковий бізнес: у що інвестувати гроші в 2019 році

27 Січня 2019, 10:45
Супермаркет «Наш Край» 2176
Супермаркет «Наш Край»

Деякі бізнесмени знайшли шлях, який можна вважати безпрограшним - працювати на умовах франчайзингу

Практично щодня ми буваємо в супермаркетах. Все на будь-який колір, смак і гаманець можна знайти саме там. У силу такої затребуваності дані торговельні точки є перспективним бізнесом, а, отже, і хорошою інвестицією. Однак не всі підприємці знають, у що вкласти гроші і як почати продуктивну роботу. Деякі ж бізнесмени знайшли шлях, який можна вважати безпрограшним, – працювати на умовах франчайзингу.

ГАРАНТІЯ УСПІХУ

«Коли ти починаєш сам, то не знаєш, з чого почати, не маєш уявлення, чи «вистрілить» твоя ідея, оскільки тебе ніхто не знає, чи вистачить фінансів, щоб запуститися, чи зможеш розкрутитися, щоб тебе впізнавали, чи підійде цінова політика і асортимент покупцеві, чи зможеш знайти вигідних постачальників, і виникає маса додаткових питань, – говорить підприємець Олег Новіков, який вирішив купити франшизу торгової мережі «Наш Край». – Всі вони знімаються, коли ти збираєшся працювати за системою франчайзингу. Ти вкладаєш порівняно небагато, стрімко «стартуєш» під відомою торговельною маркою і незабаром починаєш заробляти, оскільки застосовується готова модель успішного бізнесу, який буде сучасним, стійким і з урахуванням новітніх технологій».

Бізнесмен вибрав «Наш Край», оскільки продуктові магазини – це завжди вигідно, а мережа являє собою сучасні комфортні магазини для щоденних покупок в форматах «супермаркет», «експрес» та «магазин біля дому» та є старожилом ринку – працює вже 18 років, будучи представленою в 19 регіонах по всій Україні, і є безперечним лідером представлених в Україні мереж.

ФРАНЧАЙЗІ ЖИВУТЬ ДОВШЕ

Експерти ритейл-ринку і бізнесмени стверджують, що успіх такого бізнесу і виживаність вищі, ніж у незалежного магазину.

«Згідно зі статистикою ринку, рівень успіху нового бізнесу в системі франчайзингу становить 90%. І навпаки 25% самостійних підприємств стають банкрутами протягом 2-х років, 40% – 5-ти років, 82% – 10-ти років», – розповідають на ринку франчайзингу.

Близько 90% магазинів «Наш Край» – це франчайзингові проекти, чисельність яких зростає, заслужено виводячи франчайзингову компанію в передовики на ринку продуктового ритейлу України. Завдяки цьому компанія може запропонувати своїм франчайзі унікальні умови.

«Ми пропонуємо найкращий франчайзинговий пакет і умови співпраці без початкового внеску і рекламного збору. Термін окупності інвестицій становить від 5 місяців роботи за нашим перевіреним щомісячним маркетинговим планом. Мережа готова надати унікальну систему лояльності, численні знижки на покупку холодильного та торгового обладнання, дисконти та бонуси під час покупки товарів у постачальників. Ми готові навчити персонал і подбати про їхню кваліфікацію. Бути нашим франчайзі вигідно ще й тому, що в такому разі легше отримати кредит на розвиток бізнесу, унікальні кредитні умови від «Ощадбанку» на торгове обладнання від 8.42% річних, і можна працювати з відтермінуванням платежів до 60 днів»– говорять в «Наш Край».

«МАМА» ЗАВЖДИ ПОРУЧ

Ті, хто вже купив франшизу, додають, що магазин під ключ – це щоденна підтримка, консультації щодо вибору та придбання обладнання, місць розташування нових закладів, проведення різних маркетингових заходів.

Тобто, якщо ти хочеш успішно почати свій бізнес і звести ризики до мінімуму – вибирай лідера на ринку франчайзингу України – мережу супермаркетів «Наш Край».

Перспективу такої співпраці підкреслює і підприємець Олександр Черепок, франчайзі «Наш Край» у місті Долина, який успішно працює і впевнений, що розширення не за горами.

«На кожному етапі свого бізнесу я відчуваю компетентну та всебічну допомогу та підтримку від компанії. У перспективі збираюся розширити свій бізнес з мережею «Наш Край»– сказав він.

Його слова підтверджують й інші підприємці, які купили франшизу.

«Підтримка дуже важлива, а якщо це підтримка в бізнесі – це взагалі супер! Мережа супермаркетів «Наш Край» пропонує найкращий франчайзинговий пакет на ринку, і я можу твердо сказати, що цей бізнес дає можливість заробляти», – вважає Оксана Малишева, франчайзі ТМ «Наш Край» із Володимира-Волинського.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024