У Володимирі продовжать роботи на річці Риловиця

07 Лютого 2019, 16:47
У Володимирі продовжать роботи з очищення русла річки Риловиця 3188
У Володимирі продовжать роботи з очищення русла річки Риловиця

За поданням нардепа Ігоря Гузя Уряд передбачив кошти на другий етап робіт з очищення русла річки Риловиця у Володимирі-Волинському та облаштування території навколо.

На ці роботи буде виділено 1 мільйон гривень з державного бюджету Це – ресурси з програми соціально-економічного розвитку, – інформує прес-служба народного обранця.

Кошти спрямують на проведення комунікацій, освітлення території, облаштування майданчика зі штучним покриттям, встановлення лавочок, озеленення, ремонт підходів на острівок через річку та інші.

Депутат особисто контролює весь процес. За словами парламентаря, для місцевих жителів мають створити нову затишну й комфортну зону відпочинку та майданчик для занять молоді спортом.

Восени 2018-го техніка виконала перший етап робіт. Окрім очищення Риловиці, завезли ґрунт на острів та підняли його рівень над рівнем річки на 30 сантиметрів. На ці роботи торік за ініціативи парламентаря з обласного бюджету передбачили 500 тисяч гривень.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялося, що округ Ігоря Гузя отримає майже 11 мільйонів гривень. З цих коштів чимало перепаде місту Володимиру-Волинському і району.

Читайте також: Ігор Гузь: щоб національна пам’ятка стала окрасою міста, потрібно зробити ще багато «кроків»



 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39