Релігійна громада на Володимирщині офіційно приєдналася до ПЦУ

10 Лютого 2019, 15:53
Релігійна громада на Волині офіційно приєдналася до ПЦУ 2028
Релігійна громада на Волині офіційно приєдналася до ПЦУ

Релігійна громада села Черчичі, що на Володимирщині офіційно приєдналась до Православної Церкви України.

Про це йдеться на сайті Володимир-Волинської єпархії.

8 лютого 2019 року, з благословення керуючого Володимир-Волинською єпархією Преосвященного єпископа Матфея, секретар єпархіального управління прот. Юрій Зінчук зустрівся з представниками Свято-Миколаївської громади села Черчичі Зимнівської ОТГ, які під час зборів підтримали рішення про перехід з Московського патріархату у Православну Церкву України. 

Під час зустрічі було написано прохання на ім’я Преосвященного єпископа Матфея щоб прийняти їх у клір Володимир-Волинської єпархії Православної Церкви України.

Архієрей задовільнив прохання громади.

Нагадаємо, ще 6 лютого релігійна громада старовинної Свято-Миколаївської церкви села Черчичі Зимнівської ОТГ прийняла рішення про перехід із Московського патріархату до Православної церкви України.

Читайте також: На Володимирщині третя парафія проголосувала за перехід до ПЦУ

Коментарі
10 Лютого 2019, 19:44
На жаль істинних православних християн залишиться мало, перейшли до КП чи СЦУ чи як ще там. Слава Богу за все, то ж "православні християни КП СЦУ чи як Вас там ще величати, моліться до Ваших святих, мучеників, бо ні Мотронушка, ні Аліпія ні інші святі немає з Вами нічого спільного..
10 Лютого 2019, 19:59
Брехня чистої води. В с. Черчичі релігійна громада проголосувала майже одноголосно, щоб залишитися в УПЦ під керівництвом блаженнішого митрополита Онуфрія. За 59 чоловік, за пцу 2 чоловіки. Щей з позором громада вигнала т.з. священиків з церкви, які приїхали зробити бунт в селі.
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024