У Володимирі вже скоро нужденних годуватимуть гарячими обідами

12 Лютого 2019, 13:08
У місті на Волині готуватимуть для нужденних гарячі обіди 2111 Джерело: Фото ілюстративне
У місті на Волині готуватимуть для нужденних гарячі обіди

Уже незабаром у Володимирі-Волинському розпочнеться безкоштовне харчування нужденних городян гарячими обідами.

Про це повідомив начальник міського управління соціального захисту населення Олександр Смикалюк на щотижневій оперативній нараді в мерії. 

Як розповів начальник управління для Район.Володимир-Волинський, харчування безкоштовними гарячими обідами буде проводитись тимчасово (на холодний період 2019 року).

«Харчування буде здійснюватись в пункті обігріву, який знаходиться по вул.Сагайдачного, 12. На майбутнє плануємо капітально відремонтувати приміщення на базі стаціонарного відділення територіального центру з обслуговування городян (Привокзальна, 20). Харчуванням будуть забезпечуватись найбілш соціально вразливі категорії містян – одинокі громадяни поважного віку», – розповів Олександр Павлович.

Читайте також: Гроші, дороги, реалізовані проекти та плани, - про що звітував мер Володимира перед громадою

Наразі одиноких городян харчуватимуть за кошт благодійників, надалі, коли буде облаштовано пункт при терцентрі, харчування буде здійснюватися за кошти міського бюджету.

Нагадаємо, ще на звіті міського голови Петра Саганюка прозвучала дуже слушна пропозиція від мешканки міста спільно з релігійними громадами організовувати в місті гарячі обіди для нужденних.

Пізніше, на одній із оперативних нарад мер міста повідомив, що у Володимирі планують організувати безкоштовні гарячі обіді для нужденних володимирчан.

Читайте також: У Володимирі хочуть організувати безкоштовні обіди для нужденних

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39