Вшанували пам'ять загиблого Героя з Володимирщини

12 Лютого 2019, 16:18
2809

На Володимирщині вшанували пам'ять загиблого Героя Михайла Ілляшука.

Про це інформує Повітряне командування «Захід» на своїй сторінці у Facebook.

«10 лютого 2015 року страшна й безжальна звістка за лічені хвилини облетіла весь Володимир-Волинський район, загинув уродженець села Свійчів, старший сержант Михайло Ілляшук. Загинув Михайло під час обстрілу бойовиками ракетами системи залпового вогню міста Краматорськ Донецької області з боку міста Горлівки.

Мітинг з нагоди вшанування пам’яті старшого солдата Ілляшука відбувся у військовій частині, де Михайло проходив військову службу. У заході взяли участь рідні та близькі, бойові побратими загиблого, а також керівний склад повітряного повітряного командування «Захід» .

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблого захисника України, який ціною власного життя врятував від загибелі побратимів. Біля меморіальної дошки герою поклали квіти та запалили лампадки. Окрім того, усі присутні долучилися до спільної поминальної молитви, яку провели настоятель Собору Юрія Переможця отець Євген Шевчук та військовий капелан радіотехнічної бригади повітряного командування «Захід» отець Мар’ян Сеник.

Ми пам’ятаємо кожного загиблого, вшанування пам’яті воїнів – це не просто наш святий обов’язок, це наша шана і гордість за справжніх Героїв!» – йдеться у дописі.

Читайте також: Юрій Степанюк: «Політика – справа брудна, не «марайте» нею свої камуфляжі та нагороди»














 

Коментарі
12 Лютого 2019, 21:37
Так він старший сержант, що ж пишете
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024