Володимир: у місцевій гімназії відбувся профорієнтаційний захід

13 Лютого 2019, 18:35
1560

У гімназії ім.О.Цинкаловського відбувся профорієнтаційний захід, організований Володимир-Волинською міськрайонною філією Волинського обласного центру зайнятості.

Фахівці з профорієнтації розповідають, що в цьому навчальному закладі особлива увага приділяється профорієнтації учнів . Починаючи з дев’ятого класу педагоги проводять анкетування школярів на предмет виявлення здібностей до профільних предметів, яким надалі надається перевага. Тому і захід з школярами був побудований у формі діалогу.

Старшокласників цікавили професії актуальні на ринку праці сьогодні та у майбутньому, та вимоги до них, також знайомилися з вміннями та навичками необхідними для певних професій та застосуванням своїх талантів у різних видах діяльності. Цікавим був і той факт, що багато дітей уже визначилися з вибором професії. 

Для тих, хто ще не визначився, фахівці презентували різноманітні методики психодіагностичного тестування, які допоможуть учням раціонально співставити власні здібності зі своїми бажаннями та прагненням. А отримавши фахову консультацію , можна уникнути помилок в майбутньому. Не так важливо досягати якихось вершин , як обов’язково бути чесним перед самим собою в обраній професії. Адже кожна справа – це насамперед люди, які її роблять.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024