У Володимирі нужденних почали годувати гарячими обідами

16 Лютого 2019, 13:33
У місті на Волині нужденних почали годувати гарячими обідами 2364
У місті на Волині нужденних почали годувати гарячими обідами

У княжому місті почали роздавати безкоштовні гарячі обіди для нужденних.

Про це інформує офіційний сайт міста.

Під час звіту міського голови Петра Саганюка мешканці висловили пропозицію щодо організації гарячих обідів для найбільш соціально незахищених громадян міста.

Дана ініціатива відразу була підтримана міським головою, і, як наслідок, управлінням соціального захисту населення міськвиконкому спільно з небайдужими підприємцями – меценатами було зорганізовано видачу гарячих обідів.

На разі пункт видачі гарячих обідів працює щодня з 12:00год до 13:00, крім вихідних та святкових днів за адресою: м. Володимир-Волинський, вул. Шевченка, 11 ( біля ЖЕКу).

Варто окремо подякувати почесному президенту ПП «Укр-Петроль», ПП «Універсам» Сергію Ковальчуку, приватним підприємцям Оксані Веремчук  та Андрію Принді, командуванню військової частини А1008 в особі Володимира Демидюка.

В подальшому органами соцзахисту розглядається можливість здійснювати такі заходи на постійній основі.

Читайте також: Гроші, дороги, реалізовані проекти та плани, - про що звітував мер Володимира перед громадою

Наразі одиноких городян харчуватимуть за кошт благодійників, надалі, коли буде облаштовано пункт при терцентрі, харчування буде здійснюватися за кошти міського бюджету.

Нагадаємо, ще на звіті міського голови Петра Саганюка прозвучала дуже слушна пропозиція від мешканки міста спільно з релігійними громадами організовувати в місті гарячі обіди для нужденних.

Пізніше, на одній із оперативних нарад мер міста повідомив, що у Володимирі планують організувати безкоштовні гарячі обіді для нужденних володимирчан.

Читайте також: У Володимирі хочуть організувати безкоштовні обіди для нужденних








 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024