На Володимирщині відбулася зустріч в рамках проекту «Територія майстерності»

20 Лютого 2019, 16:36
На Володимирщині відбулася зустріч в рамках проекту «Територія майстерності» 1524
На Володимирщині відбулася зустріч в рамках проекту «Територія майстерності»

Для широкого інформування про проект «Територія майстерності» в Зимнівській, Устилузькій, Оваднівській ОТГ відбулися зустрічі для мешканців громад, представників місцевого самоврядування та бізнесу.

Нагадаємо, агропроект Волинського обласного центру зайнятості «Територія майстерності» реалізовується у різних напрямках : ягідництво, садівництво , овочівництво, тваринництво, переробка та збут ,кооперація , проектна підтримка, національна кухня і підприємництво, агротуризм (відпочинковий туризм).

У даному випадку співпраці служби зайнятості та компанії «Укрмілкінвест» – можливість участі у проекті створення сімейних молочних ферм за фінансової , консультативної підтримки та забезпечення збуту.

Представник компанії Наталія Немеришина детально розповіла про пропозиції у створенні цього виду бізнесу, а саме інвестиції на придбання обладнання, корів, будівельні роботи. Також «Укрмілкінвест» забезпечує консультативний супровід та збут продукції за цінами , вищими від цін молокозаводів.
Багатьох учасників така інформація зацікавила, а дев’ять з них виявили бажання відвідати успішні сімейні молочні ферми у Дубенському районі Рівненської області, щоб ознайомитись з сучасними технологіями молочного тваринництва . А це ,в свою чергу, може стати рушійною силою до створення власного аналогічного бізнесу.
Так , наприклад , Панасюк Олександр з села Рогожани Устилузької ОТГ займається вирощуванням корів м’ясної породи . Отримана ж на заході інформація дає йому підставу побачити себе і молочному тваринництві, тому бажає взяти участь у екскурсії для прийняття остаточного рішення.

Читайте також: У Володимирі відкрили сучасний Центру зварювання

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024