Що робили гімназисти Володимира у сесійній залі міської ради

21 Лютого 2019, 16:56
Що робили гімназисти Володимира у сесійній залі міської ради 2048
Що робили гімназисти Володимира у сесійній залі міської ради

З ознайомчим візитом у приміщенні Володимир-Волинської міській раді побували учні міської гімназії ім. Олександра Цинкаловського.

Дев’ятикласники гімназії, переможці шкільних олімпіад, того дня отримали справжній урок на тему «Міське самоврядування», як у теоретичному так і у практичному вираженні, - інформує офіційний сайт міста.

Поспілкувавшись з міським головою Петром Саганюком, вони мали змогу оглянути зали засідань міської ради, відвідати її управління та відділи.

Учнівська молодь цікавилась про плани міської влади щодо створення об’єктів  громадського простору, дозвілля для молоді, щодо ряду інфраструктурних міських проектів.

Гімназисти озвучували запитання про мрії міського голови, його студентські успіхи та перемоги. Спілкуючись, Петро Данилович зазначив, що успіху можна досягти, багато працюючи та добре навчаючись .

Практичне заняття для юних і допитливих гімназистів провів секретар міської ради, заступник міського голови Олег Свідерський –  вони, на мить перевтілившись у міських депутатів, «приймали рішення» за допомогою системи «Голос».

На завершення зустрічі всі разом зробили пам’ятне спільне фото.

Читайте також: Володимирських школярів ознайомили з формулою вибору професії









1

 

Коментар
16/04/2024 Понеділок
15.04.2024