Показали, як «автобус Ляшка» зухвало «розсікав» по центральній площі Володимира

22 Лютого 2019, 18:20
Показали, як «автобус Ляшка» зухвало «розсікав» по центральній площі Володимира 3666
Показали, як «автобус Ляшка» зухвало «розсікав» по центральній площі Володимира

На минулому тижні, 14 лютого автобус з логотипом кандидата у президенти Олега Ляшка помітили у Володимир-Волинському районі, а згодом на центральній площі Володимира.

Очевидці розповіли, що автобус на якому написано «Народний Президент» заїхав на площу, протиснувшись між клумбами, та зупинився на місці, де зазвичай стоїть новорічна ялинка. Люди, які були в автобусі, роздавали агітматеріали, - інформує БУГ.

Додамо, що для в’їзд на головну площу міста у Володимирі-Волинському потрібно отримати спеціальний дозвіл. А про наміри розмістити палатки потрібно лише поінформувати міськвиконком.

Керівник оргвідділу міської ради Ірина Ліщук розповіла, що повідомлення про проведення заходу, як передбачає законодавство, до МВК не надходило. Отож, право розміщати чи роздавати передвиборну агітацію вони, відповідно, теж не мали.

Перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук додав, що є відповідне розпорядження, з переліком місць, де можна проводити агітацію. При потребі їх кількість можуть збільшити, якщо будуть звернення від партійних організацій.

Нагадаємо, відповідно до розпорядження міського голови від «Про відведення місць для розміщення матеріалів передвиборчої агітації» визначено місця для розміщення агітаційних наметів на території Володимира-Волинського.

Відповідно до розпорядження міського голови, для агітації в центрі міста відвели місця:

–  між житловим будинком по вул. Князя Василька, 2 та Культурно-мистецьким центром;

–  праворуч та ліворуч від пам’ятника «Обеліск Слави»;

–  по обидва боки тумби для оголошень біля костелу Іоакима і Анни.

У Володимир-Волинському відділі поліції надали відео з камери відеоспостереження. Автобус стояв посеред площі більше години, була виставлена фотозона. З відео стало зрозуміло, що виїхати автобус пробував на вулицю Ковельську, однак, перевіривши відстані між клумбами, транспорт розвернувся.

Більше - у відео:

Читайте також: Повідомили, де у Володимирі можна розміщувати передвиборчу агітацію

 

 

Коментарі
22 Лютого 2019, 21:52
Рагулі, вони такі
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024