Як вибрати рюкзак

01 Березня 2019, 13:36
1048

Розібратися у виборі рюкзака нам допоможе Ірина, продавець-консультант інтернет-магазину LIM.UA.

«По-перше, хочу звернути увагу на зручність в місті саме однолямочних рюкзаків. У рюкзаках на одній лямці досить просто дістати щось навіть не знімаючи його. Досить просто «перекинути» його вперед, не знімаючи з плеча. Обов'язково необхідно приділити увагу спинці моделі, що сподобалася - рюкзак повинен бути зручним. Рюкзак з одного лямкою повинен забезпечити абсолютний комфорт, та має бути повністю обладнаним додатковими застібками, кишеньками і відділеннями. Бувають вони правосторонніми та лівосторонніми, але великої ролі це не грає – через 10 хвилин ви звикнете до будь-якого з них. У деяких видах рюкзаків на одне плече є спеціальне відділення, яке призначене для техніки. Продумайте, що саме плануєте в ньому носити, це буде впливати й на об'єм рюкзака»

Основні критерії вибору

  • Дизайн - при покупці рюкзака грає не кінцеву роль.
  • Міцність - значуща характеристика, обов'язково варто поцікавитися при покупці рюкзака, які тяжкості в нього можна класти.
  • Лямка - вона повинна бути широкою і м'якою, а не тонкої, яка буде врізатися, особливо коли рюкзак доводиться носити багато годин поспіль.
  • Матеріал - тут скоріше справа в перевагах, але все ж натуральна шкіра довговічніша на відміну від штучної. А якщо вибираєте модель з тканини краще звернути увагу на шви.
  • Шви - також необхідно приділити увагу їх якості, через слабкі швів можуть відірватися ручки або лямки, будуть відриватися кишені або відділення.

Джерело:  http://kontrakty.ua/article/128653   

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024