У Володимирі назвали найбільш дисциплінованих депутатів міської ради

01 Березня 2019, 12:45
У Володимирі назвали найбільш дисциплінованих депутатів міської ради 1800
У Володимирі назвали найбільш дисциплінованих депутатів міської ради

Під час чергової сесії Володимир-Волинської міської ради депутати заслухали звіт секретаря міської ради, заступника міського голови Олега Свідерського.

За його словами, міською радою сьомого скликання від початку каденції було прийнято 730 рішень, з яких 26 разів вносились зміни до міського бюджету, розглянуто і прийнято 278 рішень по земельних питаннях, прийнято 24 рішення про затвердження цільових програм, - інформує БУГ.

Від початку каденції було проведено 218 засідань постійних депутатських комісій, утворено одну тимчасову контрольну комісію.

«Відповідно до проведеного аналізу відвідування пленарних засідань та постійних комісій слід відмітити лідерів, що відзначились високою депутатською дисципліною  – це депутати Коба, Шевчук, Смаль, Мороз, Тимосевич, Цаль-Цалко, Мельник.

Також було опрацьовано 611 звернень та  46 запитів депутатів міської ради. Їхня основна тематика – питання житлово-комунальної сфери, бюджетні пропозиції та питання Регламенту.  Сьомим скликанням міської ради прийнято 21 звернення, які направлялись  до Президента України, Кабінету Міністрів, Верховної Ради та інших центральних органів виконавчої влади», – розповів Олег Свідерський.

Також секретар міської ради відзначив він, важливим у роботі ради було запровадження електронного голосування. Система «Голос», якою сьогодні користуються депутати, на думку Олега Свідерсьвого, виправдала себе як технічно, так і в межах матеріального забезпечення.

Також секретар міської ради розповів про ситуацію, яка склалася з виділенням земельних ділянок для учасників АТО. На жаль, бажаючих отримати ділянку в межах міста набагато більше, ніж вільної для забудови чи інших цілей землі у Володимирі.

Читайте також: Володимир: депутати міської ради вирішили питання з фінансуванням школи-інтернат

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024