У княжому місті з поважним ювілеєм вітали краєзнавця Ярослава Царука

06 Березня 2019, 18:16
На Волині з поважним ювілеєм вітали краєзнавця Ярослава Царука 2587
На Волині з поважним ювілеєм вітали краєзнавця Ярослава Царука

Днями своє 85-річчя відзначив почесний громадянина міста, району й Волинської області, краєзнавець та дослідник Ярослав Царук.

Друзі, однодумці та небайдужі жителі міста, знайомі з життєвим доробком Ярослава Васильовича Царука, прийшли привітати його 6 березня з ювілеєм і подякувати за постійну і невтомну працю з дослідження сторінок минувшини нашого краю, активну, чесну і відкриту позицію громадянина нашої країни та члена міської громади.

Того святкового дня за плідну краєзнавчу роботу, активну участь в громадсько-політичному житті міста і патріотичному вихованні молоді міська влада відзначила ювіляра – почесну відзнаку від імені міського голови Петра Саганюка та грошову премію йому вручила заступник міського голови Лариса Кулікова, побажавши і надалі бути взірцем відданості улюбленій справі та прикладом для наслідування підростаючим поколінням.

Нагадаємо, Ярослав Царук – володар багатьох премій має 22 медалі і один орден «За заслуги перед Україною».  Він єдиний у місті, хто має статус почесного громадянина Володимира-Волинського, району й Волинської області.

Читайте також: Краєзнавця, історика та письменника Ярослава Царука привітали з днем народження









 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024