У Володимирі шукали охочих працювати на залізниці

07 Березня 2019, 13:52
На Волині шукали охочих працювати на залізниці 1478
На Волині шукали охочих працювати на залізниці

У Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості проведено міні-ярмарок вакансій на замовлення ВП «Ковельська дистанція колії» РФ «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця».

Даний захід проведено в рамках виконання Меморандуму про співпрацю, підписаного між Державною службою зайнятості та Публічним акціонерним товариством «Українська залізниця».

Сьогодні підприємство потребує працівників за посадою «монтер колії». Монтер колії – працівник, що займається утриманням залізничної колії в належному стані під час руху потягів. Кандидати на цю посаду мають пройти спеціальну медичну комісію, адже працювати потрібно на відкритому повітрі.

Виконуючий обов’язків БДБ-1 «Ковельська дистанція колії» Войтович Андрій детально ознайомив присутніх із специфікою роботи, графіком та заробітною платою. Було озвучено, що на підприємстві також є можливість кар’єрного росту та підвищення кваліфікаційного рівня.

У Володимир-Волинському районі можуть бути задіяні як жителі Устилузької міської ОТГ (станція Ізов), Оваднівської ОТГ (станція Овадне) так і жителі міста.

Прийом документів та проходження співбесіди здійснюється безпосередньо в офісі ВП «Ковельська дистанція колії» за адресою: м. Ковель вул. Залізнична, 19.

Проведення даного заходу дало можливість роботодавцю самостійно підібрати собі працівників із числа претендентів, а зареєстровані безробітні отримали можливість ознайомитись з умовами праці, розміром заробітної плати, та соціальними гарантіями. 

Під час заходу роботодавцем були проведені індивідуальні співбесіди з безробітними.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024