Володимирчани з допомогою онлайн-співбесіди шукали собі роботу

13 Березня 2019, 15:41
1114

На замовлення ВП «Експлуатаційне вагонне депо Ковель» відбулась онлайн-співбесіда володимирчан - пошукачів роботи з кадровою службою підприємства.

Даний захід відбувся 13 березня для безробітних осіб Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості за сприяння Ковельського міськрайонного центру зайнятості.

Нині підприємство потребує працівників на станцію «Ізов» Володимир-Волинського району за посадами: електрогазозварник, слюсар з ремонту рухомого складу, слюсар-ремонтник електроустаткування, оглядач-ремонтник вагонів. 

В процесі онлайн-співбесіди присутні мали можливість задати представнику роботодавця питання та отримати вичерпні відповіді, зокрема щодо режиму та умов роботи, розміру оплати праці, наявності соціального пакету, можливості доїзду до місця роботи.

Усі роз’яснення щодо можливого працевлаштування за даними професіями можливо отримати за адресою: м. Ковель вул. Ветеранів,4 або у Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024