У Володимирі назвали вулиці, де планують провести ямковий ремонт ще до Паски

19 Березня 2019, 17:02
Вулиця Устилузька, дорога державного значення 1914
Вулиця Устилузька, дорога державного значення

Озвучили перелік вулиць Володимира-Волинського на яких планують провести ямковий ремонт ще до великодніх свят.

Про це під час наради по благоустрою повідомив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

«Традиційно, по завершенню зимового періоду розпочинається період ремонту доріг. Не можу сказати, що міські комунальні дороги знаходяться аж надто в непривабливому стані з технічної сторони, разом тим, на окремих вулицях необхідно провести ямковий ремонт покриття», - зазначив Ярослав Анатолійович.

Йла мова про вулиці Об’їзна, Володимира Великого, Привокзальна, Князя Олега, Пилипа Орлика, Драгоманова, Незалежності, Сагайдачного, Карбишева, Гайдамацька, Філатова, Шухевича, Павлова і інші.

Читайте також: У Володимирі-Волинському асфальтують дорогу

«Оскільки, асфальтні заводи на сьогодні ще не працюють, роботи на цих вулицях не розпочаті. Однак, Олександру Івановичу ( керівник КП «Полігон») необхідно підготувати усю необхідну техніку і бути готовим до початку робіт», - додав перший заступник міського голови.

Також на нараді йшлося про те, що ямковий ремонт названих вулиць необхідно завершити до Великодня.

Говорили на нараді й про ямковий ремонт доріг державного значення.

«Вулиця Ковельська від залізничного переїзду, і Зимнівська і Устилузька – значна ямковість,  сітка тріщин, напливи, просідання і т.д. Організаціям, які обслуговують дані дороги, - термін – до провідної неділі, особливо вулиця Устилузька», - зазначив Ярослав Матвійчук.

Говорили також про те, що в минулому році не завершено нанесення пластикової розмітки на пішохідних переходах по вулицях Луцькій і Д.Галицького, з 15 переходів виконано в черво-білий колір лише 5. Цю роботу необхідно продовжити і в квітні місяці завершити. Крім того, поновити розмітку на вулицях Ковельській та Степана Бандери, а після ямкового ремонту – і по Зимнівській та Устилузькій.

Комунальному підприємству «Полігон» слід поновити розмітку на міських вулицях до пасхальних свят.

Читайте також: Все скинули на місцеві бюджети: мер Володимира про відшкодування пільг

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024