У Володимирі-Волинському змагалися спортивні сім'ї

20 Березня 2019, 10:15
У Володимирі-Волинському змагалися спортивні сім'ї 1629
У Володимирі-Волинському змагалися спортивні сім'ї

У місті Володимирі – Волинському відбулися міські змагання «Мама, тато, я – спортивна сім’я », організатором яких виступили управління освіти, молоді та спорту міськвиконкому спільно з Володимир-Волинським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Як повідомили у МЦФЗН «Спорт для всіх», 16 березня у княжому місті зібралися найактивніші спортивні сім’ї, які представляли загальноосвітні школи Володимира.

До основної програми змагань входило 4 естафети: «Смуга перешкод», «Комбінована», «Ігрова», «Фрізбі». Кожен член команди змагався зі своїми суперниками на спритність, швидкість, кмітливість та влучність. Крім спортивного азарту була і дружня підтримка суперників, і дружня порада.

Переможці та призери визначалися за найменшою сумою очок у всіх видах програми.

У загальнокомандному заліку I місце посіла сім’я Костюків, яка представляла ЗОШ № 5 ім. А. Кореневського. Слід зауважити, що ця родина - неодноразові переможці міського, обласного та Всеукраїнського фестивалю, і завдяки перемозі представлятимуть місто Володимир – Волинський на обласному фестивалі «Мама, тато, я – спортивна сім’я», який відбудеться 30 березня 2019 року в м. Луцьку.

II місце виборола сім’я Лавренюків, яка представляла гімназію ім. О. Цинкаловського, III – сім’я Локотош ЗОШ I – III ступенів № 1. 

В особистих конкурсах «Найкраща мама», «Найкращий тато», «Найкраща дитина» перемогу отримала сім’я Костюків. Сім’я Коваль ЗОШ I – III ступенів №2 була нагороджена грамотою за кращий сімейний малюнок на тему: «Спорт для всіх – за здоровий спосіб життя». 

Переможці отримали грамоти, медалі та цінні подарунки, а всі без виключення учасники отримали солодкі призи за активну участь.

Володимир-Волинський МЦФЗН «Спорт для всіх» дякує всім, хто взяв участь у змаганнях і надіється, що на наступний рік таких сімей буде більше.

Читайте також: «Територія майстерності»: в рамках проекту організували екскурсію на акваферму Володимирщини






1


1

1


1

1

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024