Школярам Устилузької ОТГ розповіли, які послуги надає служба зайнятості

22 Березня 2019, 16:28
1978

Фахівці Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості зустрілися з учнями загальноосвітніх шкіл сіл Микитичі та Стенжаричі Устилузької ОТГ.

Школярів поінформували про послуги служби зайнятості, ознайомили з основними напрямками профорієнтаційних послуг для учнівської молоді. Їм наголосили, що правильний вибір професії - це запорука життєвого успіху. З присутніми обговорили основні моменти, на які потрібно звернути увагу, обираючи професійне майбуття.

З молодшими школярами проводились профорієнтаційні ігри, конкурси на знання світу професій. Найактивніші учасники отримали призи.

На зустрічах з педагогами наголошувалось на їх ролі у професійному визначенні учнів Під час заходів розповсюджувались матеріали про вибір професії, довідково - інформаційні матеріали про ринок праці , «Компас актуальних професій».

На завершення заходів що відбувалися в щирій і приязній атмосфері, школярам побажали знайти правильний професійний шлях та запросили до Володимир-Волинської міськрайонної філії центру Волинського обласного центру зайнятості для отримання більш детальних роз’яснень та індивідуальних консультацій.









 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024